Tuesday, December 2, 2014

Lend

Korrastasin pabereid ja mingid lennupiletid jäid näppu ning korraga üllatusin - olen sel aastal juba reisinud Londonisse, Veneetsiasse, Taani, Saksamaale, Norra, uuesti Londonisse ning rännanud mõned ajad Eestis. Järgmisel aastal ootab ees Norra jätk, siis Prantsusmaa, võibolla Kreeka, seejärel võibolla Horvaatia ja/või Korsika ja/või midagi kolmandat, siis kolmeks kuuks Ungari ja detsembrist uuesti London... mis müstiline elu see on? Mis kummalised valikud mind niimoodi ringi lendama on pannud? Ja ma kahtlustan, et kui ajas kaugemale tagasi vaataks, siis tervitaks mind enamvähem samasugune pilt juba pea viimase dekaadi.

Kunagi ei ole need päriselt puhkusreisid, pigem mõned taaskohtumised, mõned eraprojektide kaasavõtmised, mõned laagerdamised või üritamised, mõni suvekool, väga tihti kallite inimeste rahakoti abiga. Tulev suvi on muidugi erandlik - ühtegi projekti mind Eestiga ei seo, vähemalt kuu aega pean nagunii välitööde tõttu kuskil mujal baseeruma, raha mul nagunii millekski ei ole - siis võiks ju samahästi... lihtsalt seigelda? Kuidagiviisi teha välitööd mitte kõige kallimat varustust kaasas kandes, käia ära lubatud Katarites, peita end korraks kuskile mere lähedale, ja siis hakata taas asjalikuks? Leida endale Budapestis tegevust, seniks kuni Szegedi argipäev meid kinni püüab? Rumeenlastele on tered jäänud nii kauaks ajaks ütlemata...

Mõttemängud, oo jaa. Ja vahel tahaks kedagi kaasa haarata. Aga igal pool on mõni hing ees ootamas või järele vaatamas.
Rõõm.

1 comment:

  1. Tere,
    Sattusin sinu blogi lugema ja mulle tundub see probramm, kus sa osaled väga huvitav. Kas oleks võimalik saada sinu kontaktandmed, et selle kohta natuke rohkem informatsiooni saada.
    Minu meil on marie.kaige@gmail.com
    Tervitades,
    Marie

    ReplyDelete